Lauri Mehto Oy SATOn yhteistyökumppani 2014

Lauri Mehto Oy SATOn yhteistyökumppani 2014

Asuntosijoitusyhtiö SATO on valinnut vuoden 2014 yhteistyökumppanikseen Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy:n. Korjausrakennesuunnitteluun erikoistunut toimisto on ollut lähes 20 vuotta SATOn yhteistyötahona monissa peruskorjaus- ja kiinteistöjen kuntotutkimushankkeissa. Parhaillaan Mehto on mukana muun muassa Espoon Tapiolan Elosalamantie 2-4:n mittavassa peruskorjausprojektissa

Toimitusjohtaja Erkka Valkila SATOsta:

- Suunnitelmallisella korjaustoiminnalla on tärkeä rooli pitkäjänteisessä asuntosijoittamisessa ja asuntokantamme peruskorjauksissa. Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy SATOlle tärkeä ja luotettava kumppani korjausten arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa sekä kiinteistöjen kuntotutkimuksissa.

Toimitusjohtaja Simo-Pekka Valtonen insinööritoimisto Lauri Mehto Oy:stä:

- SATO oli 90-luvulla ensimmäisiä rakennuttajia, jotka alkoivat teettää järjestelmällisesti tehtyjä kuntotutkimuksia ennen peruskorjauksen aloittamista. Mehton moniammatillinen kuntotutkija-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijaryhmä pystyi tarjoamaan kokonaispalvelua korjausvaihtoehdoista, kustannusarvioista ja korjaussuunnittelusta.

- Arvostamme erittäin paljon SATOn huomionosoitusta. Tämä on merkittävä kiitos meille kaikille Mehton toimiston suunnittelijoille. Ammattimaisen kiinteistönomistajan kanssa on ollut miellyttävä tehdä yhteistyötä.

SATO luovutti Vuoden yhteistyökumppani -palkinnon nyt kymmenennettä kertaa.